Rotbanken

Rotbanken! Dat is in deze tijd van crisis een veel gehoorde kreet. Ondernemers voelen zich door hun bank in de steek gelaten: “Banken geven je een paraplu, maar als het regent pakken ze hem weer af.” Bij burgers ontstond het beeld van geldgraaiers en zakkenvullers. Is dat beeld terecht?

In zijn boek Rotbanken geeft Michiel Werkman antwoorden op deze vraag. Zijn belangrijkste boodschap: banken zijn geen hulpverleners, maar bedrijven die ook geld moeten verdienen. Dat kun je ze niet kwalijk nemen. Wel is het belangrijk om je dat te realiseren. En om je ervan bewust te zijn hoe je als klant goed met banken om kunt gaan. Want we kunnen niet zonder: zij zijn ook de financiers van úw toekomst.

Dit boek is geen aanklacht tegen banken. Dit boek geeft u inzicht in hun functioneren. Michiel put uit meer dan 30 jaar ervaring als bankier. Soms zijn de verhalen verbijsterend pijnlijk. Maar ze zijn vooral zeer verhelderend. Het boek is toegankelijk geschreven en staat boordevol met tips. Een aanrader voor iedereen die zijn bedrijf succesvol wil financieren.

Ceciel Fruijtier, 15 april 2014

Ceciel Fruijtier onderneemt sinds 2007 vanuit haar bedrijf Fruijtier tekst&advies. Zij redigeert en herschrijft teksten die in de steigers staan, maar nog niet voor publicatie geschikt zijn. Zoals blogs, artikelen en beleidsstukken. Daarnaast geeft zij schrijftips, tekstadvies en individuele schrijftrainingen. Als tekstredacteur stelt zij zich ten doel zinvolle informatie toegankelijk te maken, zodat die zijn weg in de wereld vindt.  www.zodatuwboodschapoverkomt.nl

Leave a Comment